Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Wensen-aan-een-honderdjarige
        Wensen aan een honderdjarige

Wensen aan een honderdjarige

WOLUWE – Barones Donald Fallon, ouderdomsdeken van onze Landscommanderij, vierde haar honderdste verjaardag.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 20 november 2019
  • réagir
  • 0 stem

Mevrouw Ghislaine PIERPONT werd op 2 oktober 1919 in Luik geboren. Zij huwde in 1941 met Baron Donald Fallon en werd in 1978 in de Ridderorde van het Heiig Graf van Jeruzalem opgenomen. Zij promoveerde in 1985 tot commanderijdame en in 1987 tot Commanderijdame met ster.

Op initiatief van Kanselier Sibille trok een afvaardiging van de Raad samen met de penningmeester naar de jarige om haar de felicitaties vanwege de leden van de Landscommanderij over te maken en haar een icoon van Onze-Lieve-Vrouw, Koningin van Palestina, van de hand van Mevr. Yolande Denneulin te overhandigen.

Zo mochten wij dit jaar voor de tweede maal in onze landscommanderij een honderdjarige vieren. In februari viel deze eer immers aan dhr. Luc Gaillard te beurt.

Ook de WEB-ploeg houdt eraan om aan de jarige onze welgemeende en hartelijke gelukwensen over te maken en wensen haar nog “ad multos annos” toe!

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Nieuws over de Orde

newsletter