Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/Een-nieuwe-Landscommandeur-voor-Belgie
        Een nieuwe Landscommandeur voor België

Een nieuwe Landscommandeur voor België

BRUSSEL – Kardinaal Filoni, Grootmeester van de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem heeft bij decreet van 12 maart 2020, Ridder Damien de Laminne de Bex aangesteld om hem binnen de Belgische Landscommanderij te vertegenwoordigen. Deze aanstelling ging op 13 juni 2020 van kracht.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ecrire à l'auteurLdS
  • 28 juni 2020
  • réagir
  • 0 stem

Ridder Damien de Laminne werd op 28 juni 1957 in Schaarbeek geboren en is Licentiaat in de Rechten en Ere-Commandant Reserve Officier bij de Belgische krijgsmacht. Vanaf 1983 kwam hij beroepsmatig bij de Maatschappij DKV terecht en hij zou daar zowat heel zijn beroepsloopbaan blijven. Hij sloot daar zijn loopbaan af als Secretaris-Generaal.

In 1984 huwde hij Gravin Gwennolée du Parc Locmaria en hun gezin telt vier kinderen: twee dochters en twee zonen tussen de 25 en de 30 jaar. Zij wonen in Bolinne-Harlue (Bisdom Namur).

Hij werd in 2018 in de Orde opgenomen en vervulde er sedert 14 juni 2019 de opdracht van secretaris van de Raad.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.

newsletter