Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique - Ridderorde van het Heilig Graf–Landscommanderij België
https://ordredusaintsepulcre.be/De-Koning-en-de-Koningin-zijn-Ridder-en-Dame-met-Ordeketen-geworden
        De Koning en de Koningin zijn Ridder en Dame met Ordeketen geworden

De Koning en de Koningin zijn Ridder en Dame met Ordeketen geworden

BRUSSEL - Op dinsdag 17 november 2015 is de Grootmeester van de Orde, Kardinaal Edwin O’Brien, naar het Koninklijk Paleis te Laken gekomen, vergezeld van de Gouverneur-generaal, graaf Agostino Borromeo, om aan hunne Majesteiten de Koning en de Koningin de kentekenen van Ridder en Dame met Ordeketen, de hoogste onderscheiding van onze Orde, te overhandigen.


  • Télécharger l'article au format PDF Imprimer cet article
  • Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem - TD
  • 29 november 2015
  • réagir
  • 0 stem

De Koning en de Koningin waren al lid van onze Orde sinds meerdere jaren. Waren eveneens op deze plechtigheid aanwezig de Apostolische Nun-tius Monseigneur Giacinto Berloco, onze Grootprior Monseigneur Jean Kockerols, alsook François t’Kint de Roodenbeke, lid van het Grootmeesterschap, onze Landscommandeur Jean-Pierre Fierens en onze kanselier.

©Koninklijk Paleis -Palais Royal.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?
Vul hier je commentaar in

In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.

newsletter