Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique
http://ordredusaintsepulcre.be/MiseRome-Jongerenbedevaart-te-Rome-Zaterdag-7-mei-2016
      #MiséRome: Jongerenbedevaart te Rome – Zaterdag 7 mei 2016

#MiséRome: Jongerenbedevaart te Rome – Zaterdag 7 mei 2016

ROME – Hier volgt het relaas van de vierde dag van de jongerenbedevaart van de Landscommanderij. Deze ging door naar aanleiding van Hemelvaartsdag en was gekaderd in het Jaar van de Barmhartigheid.


De dag begon met een gepassioneerde conferentie van Z.E. Kardinaal Raymond Burke omtrent het toch wel delicate thema van de vergiffenis en de aflaten, maar eveneens over de Barmhartigheid in de werken van de Heilige Johannes Paulus II en van Benedictus XVI.

Daarna volgde een niet gepland bezoek aan de tuinen van Het Vaticaan. Een jonge ridder van de Zwitserse Landscommanderij zou ons hierbij tot gids dienen. Hij was reeds gedurende vier jaar lid van de Pauselijke Wacht.

Vervolgens begonnen we aan onze rondgang naar de belangrijkste basilieken om er via de Heilige Deur naar binnen te gaan.

Conferentie van Z.E. Kardinaal Raymond Burke : klik HIER
Bezoek aan de Vaticaanse tuinen : klik HIER

Vertaling l.d.s.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?

Om je gebruikersafbeelding bij je bericht te tonen moet je je eerst registreren opgravatar.com (gratuit et indolore). Vergeet niet om hier je e-mailadres te vermelden.

Vul hier je commentaar in
  • In dit formulier kun je de SPIP-codes [->url] {{vet}} {cursief} <quote> <code> en HTML code <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Wereldnieuws

Agenda
April 2017 :

Niets voor deze maand

Maart 2017 | Mei 2017

newsletter