Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique
http://ordredusaintsepulcre.be/Een-gift-schenken-58

Een gift schenken


Er zijn meerdere opties om de christenen in het Heilig Land te helpen :

1. Giften met een bankoverschrijving

Alle giften, hoe klein ook, worden met dank aanvaard en worden integraal overgemaakt aan het Heilig Land. Onze Belgische Stichting voor het Heilig Land is belast met giften te ontvangen.
Hieronder de gegevens:

  • Belgische Stichting voor het Heilig Land
  • Bankrekening IBAN BE31 6300 1228 9555 - Swiftcode (BIC) BBRUBEBB
  • Mededeling: Gift

Giften van 40 euro en meer genieten van de fiscale aftrekbaarheid.

2. Giften ter gelegenheid van familiale gebeurtenissen.

Zo u het wenst, kunt u bij overlijden, geboorten, huwelijken, verjaardagen, jubilea of andere privé of professionele gebeurtenissen uw relaties uitnodigen een gift te doen aan de Belgische Stichting voor het Heilig Land. Wij danken u om hiertvaar contact op te nemen met de Penningmeester of het Secretariaat die u zal meedelen hoe te handelen. Het is zeer eenvoudig. Graag zullen wij u de lijst van de donateurs sturen zodat u, wanneer u dit wenst, ze kunt bedanken.

  • Belgische Stichting voor het Heilig Land
  • Bankrekening IBAN BE31 6300 1228 9555 - Swiftcode (BIC) BBRUBEBB

3. Testamenten

U kunt een algemeen of een bijzonder legaat schenken uit de nalatenschap aan de Belgische Stichting voor het Heilig Land. Elk legaat, hoe klein ook, wordt met dank aanvaard. Meerdere formules zijn mogelijk. Wij hebben een brochure opgesteld met uitleg die hier of op eenvoudig verzoek aan het secretariaat ter beschikking is. Wij nodigen u ook uit de raad van een notaris in te winnen. Wij zijn ook graag bereid bij u te komen om u uitleg te geven of te antwoorden op uw bijkomende vragen zonder kosten of enige verplichting.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?

Om je gebruikersafbeelding bij je bericht te tonen moet je je eerst registreren opgravatar.com (gratuit et indolore). Vergeet niet om hier je e-mailadres te vermelden.

Vul hier je commentaar in
  • In dit formulier kun je de SPIP-codes {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> en HTML codes <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.

Agenda
Maart 2018 :

Niets voor deze maand

Februari 2018 | April 2018

newsletter