Ordre Equestre du Saint-Sépulcre de Jérusalem-Lieutenance de Belgique
http://ordredusaintsepulcre.be/De-Koning-en-de-Koningin-zijn-Ridder-en-Dame-met-Ordeketen-geworden
      De Koning en de Koningin zijn Ridder en Dame met Ordeketen geworden

De Koning en de Koningin zijn Ridder en Dame met Ordeketen geworden

BRUSSEL - Op dinsdag 17 november 2015 is de Grootmeester van de Orde, Kardinaal Edwin O’Brien, naar het Koninklijk Paleis te Laken gekomen, vergezeld van de Gouverneur-generaal, graaf Agostino Borromeo, om aan hunne Majesteiten de Koning en de Koningin de kentekenen van Ridder en Dame met Ordeketen, de hoogste onderscheiding van onze Orde, te overhandigen.


De Koning en de Koningin waren al lid van onze Orde sinds meerdere jaren. Waren eveneens op deze plechtigheid aanwezig de Apostolische Nun-tius Monseigneur Giacinto Berloco, onze Grootprior Monseigneur Jean Kockerols, alsook François t’Kint de Roodenbeke, lid van het Grootmeesterschap, onze Landscommandeur Jean-Pierre Fierens en onze kanselier.

©Koninklijk Paleis -Palais Royal.

Réagir à cet articleRéagir à cet article

Een bericht, een commentaar?

vooraf modereren

Let op: je bericht verschijnt pas wanneer het gelezen en goedgekeurd is.

Wie ben je?

Om je gebruikersafbeelding bij je bericht te tonen moet je je eerst registreren opgravatar.com (gratuit et indolore). Vergeet niet om hier je e-mailadres te vermelden.

Vul hier je commentaar in
  • In dit formulier kun je de SPIP-codes [->url] {{vet}} {cursief} <quote> <code> en HTML code <q> <del> <ins> gebruiken. Om een nieuwe paragraaf te maken laat je gewoon een paar regels leeg.Wereldnieuws

Agenda
April 2017 :

Niets voor deze maand

Maart 2017 | Mei 2017

newsletter